Vacature | Leidinggevend timmerman | 40 uurHeb je graag de leiding over de bouw, maar ben je ook bereid om zelf de handen uit je mouwen te steken? Dan zoeken wij jou! Door toename in het aantal projecten zijn we op zoek naar een leidinggevend timmerman.

Elementgroep is een vooruitstrevende aannemer. Ieder project is uniek en elke dag blijven wij ons ontwikkelen. Projecten gaan van luxe villa’s tot zorgwoningen tot zwembaden. Binnen onze werkwijze gaan snelheid en kwaliteit hand in hand en zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes georganiseerd is.

Jouw werkzaamheden
Als leidinggevend timmerman vervul je meerdere rollen. Allereerst ben je een allround timmerman en zul je samen met collega’s zorgdragen voor de complete bouw. Maar als leidinggevend timmerman heb je ook een leidinggevende positie. Je overziet de bouw en stuurt partijen tijdens het bouwproces aan. Je hebt oog voor de planning en bewaakt nauwlettend de voortgang van de bouw. Kleine problemen die gedurende de bouw ontstaan weet je zelfstandig op te lossen. Zo zorg je dat het gehele proces soepel verloopt en dat de bouw op tijd opgeleverd kan worden.

Om bovenstaande werkzaamheden goed uit te kunnen voeren beschik je over aantoonbare vakinhoudelijke kennis en kunde, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je gemotiveerd om mooie projecten op te leveren. Daarnaast ben je in het bezit van een geldig B(E) rijbewijs en VCA-certificaat.

Ons aanbod
Je krijgt van ons:
- Een goed salaris, passend bij de functie;
- Een volledig ingerichte bus met gereedschap;
- Een prettige werksfeer;
- Veel afwisseling in je werkzaamheden en de kans om unieke bouwprojecten te realiseren;
- Een uitdagende baan, waarbij geen dag hetzelfde is.

Kijk jij uit naar een nieuwe uitdaging en ben jij de leidinggevend timmerman die wij zoeken?
Solliciteer dan snel door je CV en motivatie op te sturen naar bo@elementgroep.nl

Wij komen graag met u in contact
VILLA4LIFE

T: (0572) 76 39 46
E: info@villa4life.nl
W: www.villa4life.nl

INNOBLOX

T: (0572) 76 38 45
E: info@innoblox.nl
W: www.innoblox.nl

PANDBOUW

T: (0572) 76 34 08
E: info@pandbouw.nl
W: www.pandbouw.nl

ZORGSAAMBOUWEN

T: (0572) 76 34 14
E: info@zorgsaambouwen.nl
W: www.zorgsaambouwen.nl