Allround installatiemonteur
Vacature | Allround installatiemonteur
15 december 2023


Vacature | Accountmanager


Ben jij een geboren verkoper met een passie voor bouwprojecten?

Dan ben jij bij Elementgroep aan het juiste adres. Elementgroep is de overkoepelende naam voor drie merken. Elk merk is, binnen de bouwwereld, gericht op zijn eigen doelgroep. De accountmanager die wij zoeken vind het leuk om tussen deze drie merken te schakelen, op kansen in te springen en de merken te versterken.
Jij bent niet zomaar een accountmanager, jij bent de betrouwbare gesprekspartner die de wensen en behoeften van onze klanten door en door kent. Door jouw scherpe inzicht weet je deze behoeften niet alleen om te zetten in commerciële kansen, maar ook in concrete voordelen voor zowel de opdrachtgever als voor Elementgroep. Jij gaat pro-actief te werk, geeft gericht advies en weet altijd de beste oplossing aan te dragen. Hierdoor bouw je niet alleen aan stevige klantrelaties, maar draag je ook direct bij aan de groei en ontwikkeling van ons bedrijf.
Jij hebt een doel en weet hoe je die gaat bereiken. Je bent niet bang om deuren in te trappen en contacten te leggen. Jij bent vanaf de start van het traject contactpersoon van opdrachtgevers en blijft betrokken tot aan de oplevering. Uiteraard wordt je tijdens dit traject bijgestaan door een technische collega. Wel beschik jij over enige bouwkundige kennis om in ieder geval een goede inschatting te kunnen maken van de haalbaarheid van een plan.

Voor welke merken ga je aan het werk:

- FineYard
FineYard richt zich op de high-end markt binnen het buitenleven. Dit kan van alles zijn. Zo kan je denken aan zwembaden, poolhouses, tuinkamers etc. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant. Je adviseert en denkt met hen mee. Het belangrijkste uitgangspunt is dat de opdrachtgever onbekommerd moet kunnen genieten van de realisatie van hun droomtuin.

- Pandbouw
Pandbouw verkoopt conceptuele bedrijfspanden. De basisconcepten liggen klaar en middels maatwerktoepassingen kom je snel tot een passend ontwerp voor de opdrachtgever.

- Innoblox
Innoblox verkoopt conceptuele nieuwbouwwoningen met een unieke uitstraling. Alle woonwensen komen samen, zodat onze klanten met recht kunnen zeggen; dit is mijn thuis. Wij adviseren en begeleiden onze klanten gedurende het gehele traject vanaf het eerste idee tot en met de realisatie, waardoor zij kunnen genieten van de bouw van hun droomhuis. Net als ook voor de andere merken geldt, ontzorgen wij de klant volledig.

De account manager werkt binnen alle merken van Elementgroep, al ligt de focus in eerste instantie op FineYard en Pandbouw. Heb jij ook nog ervaring met en interesse in projectontwikkeling en/of het begeleiden van CPO-projecten? Dan is dat een grote pré! Want ook deze projecten komen regelmatig voor.

Wij zoeken iemand die:
- Commercieel is en in overleg met directie zijn eigen verkoopdoelen opstelt;
- Energie krijgt van samenwerken met collega’s, architecten en adviseurs;
- Flexibel is en denkt in oplossingen en mogelijkheden;
- Communicatief vaardig is;
- Affiniteit heeft met ruimtelijke ordening, stichtingskosten en projectmanagement;
- Op HBO-niveau een bouwkundige en/of vastgoed achtergrond heeft;
- Ondernemend is en energie krijgt van het bedenken van nieuwe ideeën.

Elementgroep is nu nog gevestigd in Haarle, maar we zijn bezig om een nieuw bedrijfspand te bouwen in Luttenberg. Vanaf de bouwvak kan je vanuit een nieuwe inspirerende omgeving nieuwe opdrachtgevers ontvangen.

Bij ons krijg je
- Een super veelzijdige functie met veel vrijheid om op kansen in te springen;
- De ruimte om mee te denken in kansen en ontwikkelingen;
- Groeimogelijkheden in de toekomst;
- Een fijne werkomgeving;
- Een prettige werksfeer met leuke collega’s;
- En uiteraard goede arbeidsvoorwaarden.

Klinkt dit als jouw droombaan? Wij horen graag van je! Stuur je CV en motivatie naar bo@elementgroep.nl. Wil je eerst meer weten? Bel dan naar 0572-700227 en vraag naar Bo Schilstra.

Wij komen graag met u in contact
VILLA4LIFE

T: (0572) 76 39 46
E: info@villa4life.nl
W: www.villa4life.nl

INNOBLOX

T: (0572) 76 38 45
E: info@innoblox.nl
W: www.innoblox.nl

PANDBOUW

T: (0572) 76 34 08
E: info@pandbouw.nl
W: www.pandbouw.nl

ZORGSAAMBOUWEN

T: (0572) 76 34 14
E: info@zorgsaambouwen.nl
W: www.zorgsaambouwen.nl